Tarieven

Onze tarieven voor relatietherapie zijn afhankelijk van het tijdstip van de sessie. Op deze manier kunt u zelf het moment kiezen dat u het beste uitkomt. Wij nemen graag de tijd voor jullie.

Voor stellen met een minimum inkomen kan in overleg een tarief worden vastgesteld. Het aantal sessies wordt in overleg bepaald en kan variëren van enkele sessies tot een langere periode. De frequentie van de sessies is in eerste instantie wekelijks of tweewekelijks.

Behandeling Tarief
EFT-Relatietherapie € 130,- per sessie
Intensieve Relatiebegeleiding (traject van 11 sessies +  1 nazorgsessie) € 1265, –
‘Houd me Vast’ (privecursus van 8 sessies + 1 nazorgsessie) € 840,- per stel
‘Houd me Vast’ (groepscursus van 8 sessies + 1 nazorgsessie) € 575,- per stel
Hulp bij een relatiecrisis € 320,-

Al onze tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Sessies in de avond of in het weekend

Wij zijn ook beschikbaar in de avond (na 18:00) of in het weekend. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. Voor sessies in de avond geldt een toeslag van € 20,- per sessie. Voor sessies in het weekend geldt een toeslag van € 30,- per sessie.

Praktische informatie

Na de eerste sessie ontvangen jullie een factuur voor het door jullie gekozen traject. Indien jullie gebruik hebben gemaakt van avond- of weekendsessies dan worden de bijbehorende toeslagen later per factuur in rekening gebracht.

Wij werken volgens afspraken. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het 48 uur van tevoren weten, dan kunnen wij een ander stel inplannen.

Hebben jullie nog vragen over de kosten? Neem dan gerust contact op met Toos of Reginald.