Over Toos

Toos relatietherapeut zoetermeer

Toos de Groot

EFT-Relatietherapeut, Seksuologisch Hulpverlener i.o., Mediator

Jullie zijn welkom…

Al een aantal jaren begeleid ik mensen die ‘iets’ met hun relatie willen maar niet weten hoe dat moet. Vaak met verrassende resultaten. Mensen die al uit elkaar wilden gaan, zijn na enkele afspraken weer samen op het goede spoor.  De techniek van EFT verbaast me en ontroert me keer op keer. Ik ben dan ook blij dat we naast de EFT relatietherapie ook een preventieve cursus aanbieden.

Met alle liefde, compassie en levenservaring die ik in me heb wil ik jullie begeleiden naar een hechte, veilige, relatie.  Jullie verwarringen helpen ontrafelen, zorgen dat jullie elkaar weer begrijpen en plezier met elkaar hebben.

Ook mijn pad liep niet altijd over rozen. Pas bij de vader van mijn zoon leerde ik hoe ik houden van goed in mijn leven kon vormgeven. Door zijn plotselinge dood waarbij ik zeker wist dat zijn ex-vrouw (de moeder van zijn kinderen)  ook bij de rouwdienst aanwezig hoorde te zijn, kwam ik op het pad van mediation bij echtscheiding . Daar merkte ik al gauw dat er naast de problemen in de relatie vaak ook nog veel liefde over was. Van de stellen die ik toen begeleidde zijn er nu zeven jaar later nog heel wat bij elkaar. Dat bracht mij er toe me helemaal  op EFT-relatietherapie te gaan richten.

En ja, het werkt , samen met jullie werk ik met een lach en een traan aan een hechte relatie. Een wonderbaarlijk en prachtig proces.

Ik houd mijn kennis en vaardigheden optimaal door steeds te blijven leren. Op dit moment ontwikkel ik me verder als Seksuologisch Hulpverlener.

Kwalificaties en registraties

Mijn specialisme is de Emotionally Focused Therapy (EFT) methode. Naast deze vorm van therapie maak ik ook gebruik van andere methodieken. Als mediator begeleid ik stellen die op een minnelijke manier willen scheiden. Ik ben geregistreerd bij de beroeps- en koepelorganisaties EFT Nederland, NfM, NMv en KIES voor het kind.

efl nederland logo  mfn logo nmv logokies logo

Dit is wat cliënten over mij zeggen…

[indeed-my-testimonials group='testimonials-toos' max_num_desc='250' order_by='date' order='ASC' limit='10' show='name,image,quote,job,stars' page_inside='0' inside_template='IMTST_PAGE_TEMPLATE' theme='theme_1' color_scheme='94c523' disable_hover='0' columns='1' slider_set='0' filter_set='0' ]