EFT-Zoetermeer, een praktijk voor Hechte Relaties

EFT-Zoetermeer is een praktijk gespecialiseerd in relatietherapie. De praktijk is een samenwerking tussen Toos de Groot en Reginald Markes. Wij zijn beiden ervaren relatietherapeuten met een voorliefde voor het oplossen van relatieconflicten die zich afspelen tussen partners, of binnen gezinnen en families. We zijn gevestigd in Zoetermeer maar houden ook praktijk in Den Haag.

De vuile was van je relatie buiten hangen doe je niet bij iedereen. Je wil dat er een klik is met de persoon waarbij je dat doet. Je wil dat je gevoelens, je frustraties en je pijn begrepen worden. Je wil iemand die je het vertrouwen geeft dat de wirwar die jullie samen van je relatie hebben gemaakt ontrafeld kan worden… iemand die je daarna ook begeleidt bij het ontrafelen van die wirwar…

Dat is precies wat relatietherapie bij ons zo aangenaam maakt. Wij zijn eerst mens van vlees en bloed en pas daarna relatietherapeut. En dat is ook de manier waarop wij jou en je partner zullen bijstaan.

Onze kernwaarden

Bij het begeleiden van jullie relatie handelen wij altijd vanuit:

Liefde

Wij bekijken alles wat zich binnen jullie relatie afspeelt met een open mind. We luisteren met liefdevolle interesse en betrokkenheid. Als mens zijn jullie in onze ogen helemaal ok en er valt jullie dan ook niets te verwijten. Het is alleen jullie relatie die niet lekker loopt en de nodige aandacht nodig heeft. Jullie kunnen rekenen op onze gepaste genegenheid.

Veiligheid

Al onze gesprekken vinden plaats in een aangename sfeer van veiligheid. Een sfeer waarin jullie in alle vertrouwen kunnen spreken, luisteren, voelen, huilen en lachen. Een sfeer waarin het ok is om het achterste van je tong te laten zien en met je partner te delen wat er daadwerkelijk in je om gaat. Wij willen dat jullie je zo veilig voelen dat jullie je kwetsbaar durven op te stellen.

Integriteit

Wij gaan integer om met alles wat jullie ons vertellen. Jullie kunnen jullie intiemste geheimen bij ons in bewaring geven. Ze zijn bij ons veilig. We gaan zeer zorgvuldig om met het vertrouwen dat jullie ons hebben geschonken. Jullie relatie komt op de eerste plaats. We onthouden ons van elke vorm van ongepaste sturing of invloed.

Commitment

Wij staan voor jullie relatie! We zullen ons uiterste best doen om jullie zodanig te begeleiden dat jullie je relatie weer hecht, veilig en liefdevol krijgen. We beseffen dat het een voorrecht is jullie bij te mogen staan in het weer laten bloeien van jullie relatie. Jullie zijn verzekerd van onze toewijding.